De Tandarts

‘Zeg het eens, wat is er aan de hand?’
Ziet hij echt niet wat er aan de hand is?
‘Ik heb een dikke bakkes.’
‘Ja, dat zie ik.’
Om het contact tussen hem en mij naar hogere regionen te tillen vertel ik hem iets persoonlijks. Ik vertel hem dat ik bijna nooit bang ben voor de tandarts, maar dat ik het in deze situatie best eng vind.

De tandarts geeft me een spuitje. Sterretjes dwarrelen om mijn hoofd. ‘Ah, dat was lekker.’ Terwijl de verdoving inwerkt brabbel ik nog wat vage woordcombinaties.

Hij pakt zijn mes. Ik roep dat ik nog steeds pijn heb maar hij gaat onverbiddelijk aan de slag. Terwijl hij het gereedschap hanteert beveelt hij me te ontspannen. Ik sluit mijn ogen want wil niets te maken hebben met wat de tandarts en zijn assistente aan het doen zijn.

De assistente doet haar uniform uit. Eronder draagt ze een outfit als Olivia Newton John in Grease en ze doet een gangnamstyle dansje. De tandarts wil meedoen maar hij struikelt over zijn afgezakte mondkapje. Zijn neus bloedt. Stoer staat hij weer op, tilt me omhoog en geeft me een dikke zoen op mijn dikke wang.

© Stella Matula

Advertenties

3 gedachten over “De Tandarts”

      1. Nou geef mij zo’n natuur soort high 😉 als je er zo van gaat schrijven! 😀 (mijn opmerking was dus ook niet raar bedoeld)

        Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.